Hello There, Guest! Login Register
Bug when REC



03-09-2022, 11:22 AM #1
Le Kafteur Offline Newbie *
Posts:2 Threads:2 Joined:Sep 2022
Hi,


I just bought a brand new chimp g100.g2.

She was in 1.13 version, i've updated it directly to last version 2.1.0.

Regularly when i click on rec then in “Record” Toolbar on "content" the chimp bug and do a litle restart..

So I can't use it correctly, is there an solution or do I resend it to highlite?

cordialy


cordially

14-10-2022, 09:46 AM #2
denishessberger Offline Posting Freak *****
Posts:369 Threads:10 Joined:Aug 2018
We'll check this and fix in a later software update if we can reproduce it.

14-10-2022, 09:47 AM #3
denishessberger Offline Posting Freak *****
Posts:369 Threads:10 Joined:Aug 2018
I can actually not reproduce this. Can you provide more information on how to reproduce this?






Forum Jump:


Users browsing this thread:1 Guest(s)