Hello There, Guest! Login Register
Swop



17-12-2019, 04:58 PM #1
Phaze Offline Newbie *
Posts:2 Threads:1 Joined:Aug 2019
<p><b>Hi</b></p><p><b>Is there any possibility to create a button like swop on MA?</b></p><p><b>Every Dimmer is down, only the selected dimmer are on?</b></p>

10-09-2020, 04:55 PM #2
denishessberger Offline Senior Member ****
Posts:113 Threads:2 Joined:Aug 2018
Hi Phaze,

at the moment there is not, however this will most likely come in the multi cell release, along with many other features.

Denis






Forum Jump:


Users browsing this thread:1 Guest(s)